LAGKAMPEN start 8/2

LAGKAMPEN startar 8/2 kl 18.00
Målgrupp: Spelet vänder sig till dig som inte provat eller spelat så mycket lagspel tidigare. Du bör ha gått steg 2- kursen, men inte vara mer än Ruternålsinnehavare (Kretsmästare).
Vi som arrangerar spelet kommer att fungera som mentorer för lagen, samt ställa upp som jourspelare. Vi kommer att hjälpa till vid resultaträkning och ge tips om lagspel. Varje gång kommer vi att gå igenom ett par intressanta brickor angående budgivning, spelföring och försvar, samt ha en allmän frågestund.
Vi kommer att spela korta serier, ca fyra veckor, för att sedan starta en ny serie.
Första gången (8/2) bjuder vi på spel och fika. Anmäl er parvis så sätter vi ihop lag tillsammans med er. Detta blir ett prova-på tillfälle och om ni vill fortsätta så anmäler ni lag till serien som startar 15/2. Fyra eller fler i varje lag, och om någon har problem att komma vid något tillfälle så ordnar vi en ersättare.
Vi spelar om bronspoäng, spelet kostar 40 kr/spelare och gång, och prispengar delas ut till vinnande lag (fler priser om vi blir många lag) vid seriens slut.
Många klubbar startar med lagspel för nybörjarna för att det är en lättare och lugnare spelform, och många spelare föredrar lagspel före parspel. Örebridgen vill nu satsa på mer lagspel som komplement till parspelstävlingarna.
Anmälan till prova-på 8/2: parvis senast 4/2
Till serien med lag och lagnamn senast 11/2
Anmäl i kalendern på hemsidan eller på lista på klubben,
eller till Therese Andersson 072 2226643.
Om ett par saknar lagkamrater så anmäl intresse så kan vi nog få ihop lag
Välkomna till LAGKAMPEN!!!

Lena o Lasse Lundkvist, Jarl Jönsson,
Therese Andersson, Annika o Björn Forsberg