Spel på Real Bridge på klubben och i distriktet

Hej!

Skutskärs BK kommer att spela de två kommande onsdagarna på Real Bridge. Vi kör som vanligt med minst sex par anmälda kl. 16:00 på spelkvällen annars ställs tävlingen in. Ev. kan det bli fler onsdagar men det bestämmer vi senare när vi vet hur det går med pandemin.

Sedan vill vi gärna göra reklam för att Distriktet kommer att köra spel på Real Bridge 10 söndagar under våren med start söndagen den 30/1-2022. Det kommer att vara spel var annan söndag och poängberäkningen är med HCP.

Ju fler från vår klubb som deltar i RealXcupen, (som distriktet döpt tävlingen till) ju mer pengar får vår klubb från distriktet då 10 kr/spelare betalas till klubben. Spelavgiften är på 50 kr/person.
Man kommer att samla poäng från alla tävlingarna och de åtta bästa resultatet räknas in i cupen. Det mesta av startavgiften går tillbaka till klubbarna och som priser till deltagarna i cupen. Mer info finns på distriktets hemsida Gävleborgs BF. Där hittar man också anmälningarna till tävlingarna och info om hur man betalar.

Hälsningar
Styrelsen för Skutskärs BK
Ps. Det går inte att svara på detta mailet. Ds.

Skickat den: 
19 jan 2022 kl 20:28