Diverse kommande tävlingar i Gävleborgs BF

Hej Alla glada bridgespelare!

GBF önskar er alla ett Gott Nytt Bridgeår!

Nu börjar det bli dags att anmäla er till de olika DM-tävlingarna som kommer här fram över. Först ut är DM-mixed som går i Sandviken den 6/2.

Om Covid situationen gör att vi inte kan ha tävlingarna ”live” som vi tänkt så kommer de att gå på RealBridge samma datum som tävlingen skulle ha gått ”live”. Undantaget är DM-lag som i så fall kommer att gå på BBO.

Om tävlingarna kommer att gå på RealBridge, (BBO), så kommer vi att skicka ut information om det till dem som anmält sig och skriva på hemsidan.

Nästa DM-tävling är DM-lag kvalet som går den 19/2 om det blir fler än 10 lag som anmält sig. Annars blir det direktfinal den 5-6/3 i Gävle.

Sedan har vi en ny tävling som vi kallar RealXcup. Den kommer att gå 10 söndagar på RealBridge under våren med start den 30/1 kl. 18:00 och sedan har vi tävlingen varannan söndag från den dagen. De åtta bästa resultaten kommer att räknas i en Cup och tävlingen spelas med HCP. Ca. 80% av start avgiften (50kr/person, 25 kr/junior) går tillbaka till klubben och deltagarna i form av priser bland annat.
Minst åtta par måste var anmälda senast 14:00 på speldagen annars ställs tävlingen in. Mer info finns att läsa på vår hemsida.

Välkomna att delta i Gävleborgs BFs tävlingar!

Hälsningar
Styrelsen i Gävleborgs BF
Ps. Det går inte att svara på detta mailet. Ds.

Skickat den: 
13 jan 2022 kl 20:51