Svenska Cupen - omgång 7

Nu skall agnarna skiljas från vetet, i denna omgång skall årets finalfält i Svenska Cupen utses!

I tävlingsbestämmelserna samt i de tidigare mail som skickats ut till er kaptener finner ni allt som har med tävlingen att göra. Länk till tävlingsbestämmelserna finner ni här
Lottningen för omgång sju finner ni på denna sida

Inbjudan skall av hemmalaget vara gjord senast 09.00 lördagen den 1/10 2016.

Nedan ser ni även några rader från Micke Melander avseende finalspelet.

Med vänlig hälsning & ett stort lycka till!

Roger Wiklund & Carl Ragnarsson
Tävlingsledningen Svenska Cupen 2016

Spel i Uppsala final 2016

Hej Lagkapten,
Det är sista kvalomgången inför slutspelet i Uppsala och vi är nära målet att se vilka som tar sig till årets slutspel. Som du vet är ju slutspelet, precis som de föregående matcherna för ditt lag, rena utslagsmatcher. All information om detta inklusive tävlingsregler med mera finner du på hemsidan och Svenska Cupen sidorna.

Parallellt med att Svenska Cupen finalen spelas arrangerar Uppsala, Uppsala Bridgefest. Uppsala Bridgefest består bridgemässigt av en bronstävling torsdag kväll, ett morgonbrons på fredag morgon och ett silver fredag em/kväll. Samtliga dessa tre tävlingar är i parformat. Lördag och söndag spelas Uppsala Lagguld.

SBF bjuder utslagna lag på startavgiften till Uppsala Lagguld, vilket betyder att även om man är utslagen har man bridge att spela fram till slutet av äventyret i Uppsala. 14 lag är anmälda till start i tävlingen, dvs. samtliga som inte spelar själva finalen av Svenska Cupen som går under de sista två dagarna. Här gäller att om man INTE vill spela Uppsala Lagguld och man är utslagen måste man höra av sig. Mer information kommer direkt från de lokala arrangörerna.

Inte nog med att vi bjuder på lagguldet för utslagna lag, samtliga spelare får också lunch i Bridgens Hus under hela slutspelet/bridgefesten och man har dessutom fritt kaffe/te/vatten som står uppställt under spelets gång.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig. OM inte, lycka till och i separat dokument finner du information om hur man gör för att boka rum och vad som gäller därom.

Lycka till i sista spelomgången,
Micke Melander