Svenska Cupen 2021 - Dag för dag 3

Skalman gick till sängs som ledare i Svenska Cupens final, men Banjanas har blivit vassare och vassare för varje segment.

Cupmästare 2019 blev Jan Andersson, Ida Grönkvist, Mikael Grönkvist, Mikael Lindblom, Olle Wademark och Jan Selberg. I år är de åter i final, men denna gång ställs de mot varandra i finalen av Svenska Cupen.
Vilket gäng!

I Skalman spelar Ida Grönkvist, Mikael Grönkvist, Krister Ahlesved, Niklas Warne, Johan Säfsten och Per-Erik Malmström.

Banjanas mönstrar Jan Andersson, Mikael Lindblom, Jan Selberg och Olle Wademark. Johan Sylvan ingår också i laget, men han representerar denna helg BK Lavec i Champion’s Cup.

Båda finallagen håller igång med fyra spelare, sedan Micke Grönkvist är nedbäddad i förkylning. Den fördel Skalman hade tidigare, att de kunde rulla runt på tre par, blev därmed utraderad i finalens första delar.

Banjanas har i varje segment blivit vassare och vassare. Första vann Skalman klart med 59-25 medan det i andra var jämnare, 33-27 till Skalman. I det tredje började Banjanas bända upp skalet och man vann omgången, om än bara med 1 imp (27-26). Det återstår att se om Banjanas fina trend håller i sig – eller om skalmännen kan säkra segern. 32 brickor återstår av finalen med start 09.30.

Hemma Borta Resultat
Banjanas Skalman 79-118