Inbjudan till lokala BBO-tävlingar vecka 13

Filbyter Bridge, Ljungsbro BK och Norrköpingsbridgen inbjuder till klubbtävlingar på BBO!

I den uppkomna trista situationen med stängda klubbar måste vår bridgetörst kunna släckas!

Som komplement till robotspel på Funbridge (läs: http://www.svenskbridge.se/funbridge/nyheter) som kan spelas av vem som helst när som helst, vill vi erbjuda ett spel som kan påminna oss så mycket som möjligt om spel med fyra levande människor kring ett bord – om än på internet!

Våra klubbtävlingar på BBO är inte öppna för alla, utan för våra klubbmedlemmar och spelare som ibland eller ofta besöker klubbarna. Man måste vara på förhand godkänd av klubben för att vara med, allt för att vi ska ”känna oss hemma” med dem vi möter!

Vi kommer att ta ut en startavgift, något lägre än den vanliga, och hoppas på medlemmarnas förståelse för att klubben har fasta utgifter som måste täckas även när klubben är stängd. Bronspoäng kommer att utdelas enligt normal skala.

Är du inte BBO-van? Ingen fara, det är lätt att komma igång och du kan se såväl en fullständig manual som en enklare ”minimanual”. Båda finns bifogade nedan. Vi har kört en testtävling där några som aldrig spe­lat på BBO tidigare deltog, och det gick mycket bra. Du måste dock ha gått in på BBO i förväg och lagt upp ett användarkonto och användarnamn (kostnadsfritt).

Speltillfällen:

Tisdag 24/3 Kl 18.30 För alla C:a 24 brickor
Onsdag 25/3 Kl 18.30 För mindre rutinerade * C:a 18 brickor, längre rondtid
Fredag 27/3 Kl 13.30 För alla C:a 24 brickor

För mer info, kontakta Rolf Öhman (rolf1@ohman.ws)
Tävlingsledare är Martin Löfgren (martin.lofgren@yahoo.se).

HJÄLP TILL ATT SPRIDA DENNA INFO SÅ ATT VI BLIR MÅNGA OCH INGEN MISSAR CHANSEN ATT VARA MED!
* Se ”minimanualen”!