Kommittébridge lördag 3 september

  • Bild 1
  • Bild 2

I lördags hade klubben inbjudit alla ideellt arbetande klubbmedlemmar till höstens kommittébridge.

Vi var 60 medlemmar som samlades för att spela bridge, äta och umgås.

Efter fredagens spel hade man hjälpts åt med att ställa undan vissa bridgebord och ställa fram tio matbord.

Det blev en mycket lyckad dag med Leif Norlin som trevlig och duktig tävlingsledare. Arrangemanget startade med lätt drink och gott tilltugg, som Marie Myrhage bjöd på. Efter några ronders spel bjöds på god mat – fat med kyckling, fläskfilé och olika frukter, som vi för första gången köpt färdig, och bröd som Britt-Marie bakat under dagen. Till dessert bjöds på god äpplepaj, som Inga Edberg gjort och donerat. Ja, Arne hade visst hjälpt till, påpekade han. Han hade skalat alla äpplen. Inga kunde inte delta i spelet pga andra åtaganden, men hon kom innan och hjälpte till med förberedelserna, och hon kom senare och hjälpte till med efterarbetet.

I en senare paus serverades kaffe och kaka, som Gunnel Danielsson bjöd på. Efter avslutat spel hjälptes man åt att plocka undan alla matbord och ta fram undanställda bridgebord, så att lokalen skulle vara i skick för spel på måndag.

Sedan var det dags för prisutdelning Tävlingen finns inte i Spader. och 15 lyckliga vinnare fick välja från det påkostade prisbordet.

En god stämning präglade hela kvällen.

Britt-Marie