Yellow Cap - tävling ett

Första tävlingen för Yellow Cup gav mersmak, en femte plats, där de fyra främsta från kvalet gick till finalspel och övriga lag fortsatte med fyra placeringsmatcher.

Black slutade på åttonde plats och Lag Fredin förlorade semifinalen mot kvalvinnarna Seligman som sedan även vann finalen. Seligman är ett lag med tre amerikaner (Pszczola tidigare Polen) samt tre polska världsmästare från veteranklassen där spelarna från Polen i år har tagit ett VM-guld och två EM-guld.

Heja Sverige!

Yellow Cap

Under hösten, vintern och våren kommer junior- och damtruppens spelare att medverka i de OCBL- och Alt-tävlingar som arrangeras online.

Det blir värdefulla träningstillfällen mot bra motstånd inför VM-tävlingarna nästa sommar/höst.

Första tävlingen är OCBL September Cup som startar tisdag och spelas 13-15 september. I tävlingen finns även mer svenskt genom bl.a. Thomas Andersson, Johan Bennet, Jan Becklén och Peter Fredin i lag Fredin samt Simon Hult-Gunnar Hallberg i lag Black.
Tävlingens resultat kan följas på denna sida: länk Matcher brukar även visas i Vugraphen, håll utkik!
Line up till samtliga matcher för laget kan ses här

Varför Yellow Cap?

Två herrar som verkligen brinner för såväl juniorer som landslagsbridge har här slagit sina kloka huvuden ihop och skapar bra träningstillfällen för juniorer och damer där resultaten kan följas upp för att se vad man kan utveckla för att förbättra sitt spel på sin väg till framtida mästerskap.

Ni som har följt tidigare mästerskap vet att Lars Nilssons gula keps spelar en roll i mästerskapssammanhang, den får nu symbolisera vägen till nya medaljer!

När en partner fattas till någon spelare kommer Mats Nilsland att hoppa in som partner. Han finns även till förfogande för systemsnack och spelproblem. Mats har även satt upp en hemsida för lagen där de meddelar när de kan spela så vi har full koll på trupperna. Även utan inloggning kan man se vilken line up laget har för varje match. Lineup Yellow Cap

Vilka tävlingar?

Vi kommer att spela ”alla” tävlingar t.o.m. våren 2023 och man kan vara obegränsat antal spelare.
Förhoppningsvis kan detta även leda till såväl nya supporters som att inspirera fler att satsa på landslagen.

OCBL

OCBL-tävlingar fram till årets slut:
September Cup 13-15 september
Oktober Cup 4-6 oktober
Halloween Cup 25-27 oktober
Mon-Tue Swiss 21-22 november
December Cup 13-16 december
Länk till kommande OCBL

ALT

Alt-tävlingar fram till årets slut:
26-29 september 2022-Event 6
17-20 oktober 2022-Event 7
31 oktober - 3 november 2022-Event 8
6-9 december 2022-Event ?
Länk till kommande ALT

Trupperna sänder ett stort

TACK!

för denna möjlighet till

Lars Nilsson och Mats Nilsland