Verksamheten rullar på, månad för månad!


Stellan Molinder valdes i måndags till ny ordförande i klubben. I övrigt diskuterades det förstås corona.
Redan på onsdagen så hölls det första styrelsemötet med nya styrelsen.


Måndagarna kommer att fortsätta som ”vanligt” med lite förändringar i spelschemat. Det som kan komma att ändras är antalet barometrar. Dessa kommer att annonseras i spelschema, både på vår hemsida som på BIT. Det kan dock ta några dagar innan det hela uppdateras.

När det gäller barometrar så kommer dessa bli med mjukplastbrickor. Vi försöker samtidigt att hålla reda på hur många som kommer och spelar. På så vis kan vi anpassa antal bricksatser till antal deltagare. Detta är inte lätt. Vi ber därför deltagare att meddela om man tänker deltaga. Men, det går förstås bra att säga att man kommer varje måndag, och meddela de måndagar man inte kommer. (tvärt om alltså)


Onsdagsbridgen kom helt plötsligt igång i liten skala. Här blir det ingen barometer, någon gång. På onsdagarna återgår man till oordinarie spelschema, så länge intresse finns.


På syrelsemötet beslutades att söndagsbridgen skalas ner till, kanske en gång per månad tills vidare. Detta till förmån för spelet på BBO som också hålls på söndagar. (det går inte att ha båda två, samma söndag)


När det gäller BBO så spelar vi även på torsdagar, i den mån vi kan. På sikt kanske detta blir den dag som används mest. (om det blir mera livespel på söndagarna) Här ska tilläggas att detta är en ”bra” dag att spela lag på BBO också. Detta upptar några av våra medlemmar eftersom att vi har ett lag med i serien, ”Mitt i Planeten” .


Summerar man detta får man fram följande:

Veckodag Live eller Online anm.
Måndag Live spel i lokalen, 18:00 barometer ibland, annonseras
Onsdag live spel i lokalen, 13:00 Ingen barometer
Torsdag Online spel på BBO, 18:00 Vissa torsdagar kan gå bort
Söndag Onlinespel på BBO 17:30 Ibland live istället, 15:00