Medlemsmöte 11/4 kl. 18:30


Kallelse till medlemsmöte har funnits ett tag i klubbens kalender här på BiT.
Länk hittar du här>>>

Mötet kommer att hållas på Zoom på Internet. E-post, med uppgifter för att hitta mötet kommer att skickas ut till dem som vi har registrerad e-post-adress till. Om du inte fått e-post från oss angående medlemsmöte så kontakta någon i styrelsen. (ex. Lars-Magnus Gustafsson) Du kan också skicka ett mail till Lars-Magnus Gustafsson så att vi kan skicka uppgifter med vändande post. fjaderlos@gmail.com

Det som ska behandlas är styrelsens förslag till spelschema. Titta gärna genom det innan mötet. I förslaget ingår också att L-M får, i samråd med andra i styrelsen mandat att ändra om något behöver justeras eller på annat vis ändras. (oftast handlar det om Tryckfels-Nisse)


Det nya spelschemat är tänkt att börja i maj, 2021 och är planerat till och med maj 2022. När det gäller Corona så har vi planerat att kunna komma igång ”live”, tidigast i början på juli. (kanske senare)


För annan översikt att spel, både med nya spelschemat och en närmsta tiden, april och maj rekommenderas att titta i kalendern på BiT.