Inför återstart av spel i FolketsHus Kisa

Välkommen tillbaka till bridgeborden

Pandemin Covid 19 är inte överstånden men styrelsen bedömer att sällskapet med beaktande av erforderliga försiktighetsåtgärder kan starta klubbspel från nästa onsdag 28:e oktober.

Vi förutsätter att alla samarbetar och alltid respekterar myndigheternas rekommendationer och påbud! Det innebär bland annat:
Håll avstånd, stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk och håll god handhygien!
Vi inför föranmälan som lämpligen görs genom betalning via swish av startavgiften på 50kr till Tommys mobilnummer 0706-21 23 80 eller sms till samma nummer. Viktigt att paret blir anmält så vi vet vilka som spelar tillsammans. Vid betalning i spellokalen kräver vi jämna pengar för att minska kontanthanteringen. Föranmälan skall göras senast söndagen före nästa onsdagstävling och anledningen till den tidiga föranmälan är att vi måste beställa brickor senast måndag förmiddag och tanken är att alla bord skall spela med egna brickor för att minska smittorisken. Ur ekonomisk synpunkt är det också viktigt att beställa rätt antal brickor för att hålla nere kostnaderna.
Om du någon gång mellan din anmälan och själva tävlingen kommer på att ditt par inte kan delta, tex för att någon av Er känner sig krasslig, är det viktigt att ni avanmäler er! Att inte infinna sig utan att först ha avanmält, kommer att skapa betydande merarbete för TL. Ev. reserv skall anmälas snarast.
Vi tar emot maximalt 16 par per tävling, och i strikt ”först-till-kvarn”-ordning. Skulle tävlingen vara fulltecknad när du anmäler dig tar vi kontakt per telefon och erbjuder dig plats vid nästa tävling.
Vi kommer att spela med ”bordskryss” och eftersträvar att spela med så många sittepar som möjligt för att undvika rörelse i lokalen. Tanken är att varje spelare skall använda samma budlåda under hela tävlingen så budlådorna får tas med vid flytt till nytt bord. Ni får gärna ta med er egen budlåda hemifrån och om det är någon som vill ”kvittera ut” en budlåda från klubben för att kunna använda den vid varje veckas spel så går det bra att göra det.
Bridgemates tangenter kommer vi att trycka på med hjälp av en penna och tanken är att så få personer som möjligt skall hantera bridgemate vid tävlingen för att minska smittorisken.
I tävlingslokalen kommer det att finnas skyddsmateriel som handsprit som vi kommer att ställa ut på några platser i spellokalen. Vi har även köpt in munskydd om någon vill använda munskydd. Tag gärna med eget om du har möjlighet. Tunna handskar är inköpta för att användas vid uppdukning och avplockning av bordskryss och annat material.
Vi ber dig att undvika köer och samlingar i lokalen. Undvik att samlas vid sekretariatet och resultattavlan.
Behåll din plats vid bordet efter avslutat rond och byt inte förrän TL säger till!
Kaffepausen är slopad vid första speltillfället. Vi lägger in 3 pauser om extra 5 minuter. Tag gärna med eget fika om du vill. Vid första tävlingen bestämmer vi vidare hur ev. fika skall hanteras framöver.
Före start håller TL ett litet anförande om säkerhet. Vi ber om din förståelse för detta samt din fulla uppmärksamhet, även om du redan hört det flera gånger!