Klubbnyheter

I helgen avgjordes den sista DM-tävlingen för säsongen där 20 spelare deltog i Individuella tävlingen. Det blev en mycket jämn tävling där bara 3 poäng skilde mellan de 4 första spelarna när 2 ronder återstog.

Det blev en klar seger för Olle Axne - Leif Trapp när DM-par avgjordes i helgen med 8 par på startlistan. Paret tog ledningen direkt och var aldrig hotade utan vann en klar seger.

I helgen avgjordes semifinalerna i Lag på 10 orter i landet med 6 lag i varje grupp. I Umeå deltog lag Stridsvagn med Alexander Sandin, Thomas Karlsson, Bo Sundell och Morgan Svensson.

Carina Hallkvist och Carina Sjöblom vann DM-Damer överlägset i helgen och blir våra representanter i SM-finalen. De ledde från start till mål. I sista ronden mötte vinnarna Irene Molander och Helena Hansson som slutade på andra plats.

Det blev en spännande avslutning i kampen om DM-titeln där 2 par var överlägsna. Monica Näs-Kenneth Fredriksson ledde med 1 poäng före Leif Trapp-Olle Axne.

I helgen avgjordes DM Mixed lag där 6 lag gjorde upp om mästartecknet. Inför sista omgången var det knapp ledning för Lag Åsabyn med 1 poäng före Lag MAKK.

Det blev som väntat våra två elitlag som gjorde upp om DM-titeln i lag. Tyvärr var det bara 7 lag som ställde upp vilket innebar att det blev finalspel direkt. Det hela avgjordes när lagen möttes i näst sista matchen.

Smittspridning av covid ligger fortfarande på en mycket hög nivå i länet. Även flera bridgespelare har drabbats senaste tiden.

Efter Bydalen och 4 deltävlingar så har vi Monica och Kenneth i delad ledning före Pernilla Näs. Hela listan finns här Jämtrallyt

J-H Bridgeförbund önskar GOD JUL Wave och GOTT NYTT BRIDGEÅR

Sidor