Klubbnyheter

Och inte nog med det! Lag Väjern kom på 5:e plats och lag Hassellöv på plats 6 av 8 spelande lag! Hurra, hurra!

Kallelse/inbjudan till årsmöte skärtorsdagen 28/3 kl 17.50 OBS! Tiden!
I församlingshemmet Bovallstrand. Efter årsmötesförhandlingar bjuds vi på smörgåstårta och därefter spelar vi bridge! Ingen anmälan behövs! Välkomna!

Under sportlovet kommer Mikael Olsson att visa skolungdomar grunderna för bridgespelet i Abbagården, Kungshamn. Vill du veta mer kan du kontakta Mikael eller Jörgen Åkesson, som initierat aktiviteten.

Grattis till lag Roger, Christian, Bo-Peter, Ove, Stefan, Jan-Erik, Anders som vann div 3 Bohuslän! År 2024 spelar segrarna i div 2, där klubben nu är representerad med 2 lag.

Vi gratulerar Eva o Yvonne som vann Damkalaset i Uddevalla 14/10! Enligt prislistan, som finns på distriktets hemsida, ser det ut som de delade första platsen. Tack vare att Eva o Yvonne hade flest toppar utsågs de till segrare! Heja dom!

Reservera lördagen den 25/11 för NOVEMBERMYS med bridgespel/silvertävling på dagen kl 12.00 i Bovallstrand och därefter fest kl 19.00 i KIF:s klubbhus i Kungshamn där vi bjuds god förtäring, trevligt umgänge och härlig underhållning med Cindy och

Bridgekurser nybörjare steg 1 och fortsättning steg 2 börjar kl 18.15 måndagen 11/9 i församlingshemmet Bovallstrand.
Medlemmar hjälp till att sprida detta till vänner o bekanta!

Sidor