Klubbnyheter

Härliga, roliga nyheter här

Torsdagen den 15 september startar vi igen med partävling klockan 18.30. Vi startar med att delta i Bridgeförbundets simultantävling. Det innebär att vi spelar samma givar som ett antal andra klubbar runt om i Sverige.

Anmäl dig till Yvonne 073-6546582 senast 10/9 och meddela vad du vill äta och var du kliver på. Hon kan också ge mer info om resan.

Anmäl dig här

Vårens kursare får i höst lära sig mer om bridge med bl.a. budgivning. Kursstart är 7 september och Christina Ahl och Birgitta Rådberg är kursledare. Finns intresse att ansluta till kursen så kontaktas Christina på 072-316 26 48.

Klubben erbjuder en nybörjarkurs även i höst. Sprid gärna budskapet och prata med familj, arbetskamrater, grannar, vänner och andra så vi får många nya bridgespelare.

Fyrmannaspel på kvällstid

Gävle BK inbjuder till fyrmannaspel på måndagar kl 18.30 under hösten.

Fyrmannaspel på dagtid

Gävle BK inbjuder till fyrmannaspel på onsdagar kl 13.00 under hösten.

Start 14 september och spel varannan onsdag. Vi spelar i två grupper.

Vi vill locka tillbaka dig till klubbens dagbridge med spel tisdagar och torsdagar i augusti. Kan det vara något? Måndagarnas dagbridge får avvakta till september. Och föranmälan? Gärna men inte obligatorisk.

Bridgefestivalen rivstartar med SM-final för damer i morgon. Här kan du följa tävlingen rond för rond med början redan kl 09:00. Vi önskar vårt radarpar Stina och Maggie lycka till!

Sidor