Klubbnyheter

Idag blev det vid omröstning i Pensionärernas BK klart att de går samman med Gävle BK och all verksamhet i deras namn upphör. Gävle BK tackar för gott samarbete i alla år och önskar dem hjärtligt välkomna till vår klubb.

UPPDATERING: Tyvärr räckte inte impen till avancemang. Cup är cup och nu får laget ladda för Uppsalas guldlagtävling i helgen. .

Just nyss startade slutspelet i årets svenska cupen i Uppsala. Vi håller alla tummar för vårt lag Fridens liljor med kapten Jens Brodin. Laget har även medlemmar från Sundsvall. En match i varje omgång visas på BBO.

Spela direktfinal DM damer i Skutskär lördag 27/11. Anmälan här

Distriktet bjuder in till kurs i Ruter, dvs administration av tävlingar. Visst vore det kul att lära sig datorns användning inför och efter tävlingar? Och hur fungerar Bridgemate?

Nu kan den som vill föranmäla sig på nätet till klubbens tävlingar. Du kan på så vis kanske locka fler att spela?

Hela 28 par deltog igår på klubbens nystartsfest - nya (restriktionsfria) tider och nytt golv firades med 24 brickors tävling, kaffepaus och middag efter spelet.

Årsmötesprotokoll och nya styrelsens konstituerande finns här

Vi påminner om årsmöten på torsdag! Pensionärerna 12:00 och Gävle BK 17:30. Båda årsmötena avslutas med partävling. Nu finns också ekonomisk rapport för 2020 på hemsidan här.

Till helgen spelas de sista matcherna i Allsvenskan (utom div 2 som avgörs helgen därpå). Vårt topplag Zmrzlina börjar på fredag och vi kan följa en match åt gången på BBO med start kl 15:00.

Sidor