Forum » Bridge-IT och nya hemsidan » Mästarpoäng

Mästarpoäng

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Leif Lundberg
Mästarpoäng

De guldpoänger som man fick vid tex svenska cupen verkar inte ”synas” i nya ”medlem på nätet”.
Kommer de att hamna i nya systemet så summeringen där blir korrekt?

Det går fö inte längre att enkelt se ställning i distriktet, klubben vg ranking, handikapp eller mästarpoäng. Det mesta av mästarpoängssamlandet har förlorat sin tjusning därmed. Att jämföra sig med andra är det enda intressanta. Vad jag själv har för siffror per tävling är ointressant när man inte kan jämföra.

Finns det en tidplan för att kunna få åtminstone samma funktioner som förut.

Hest bättre, där man kan jämföra exempelvis antalet silverpoänger med andra ur klubben, distriktet etc. Den funktionen saknades förut också.

Det är ju ”bara” en databas det ska plockas värden från, borde vara enkelt då funktionen funnits. Som det känns idag blev det oanvändbart för oss statistiknördar.

Johan Grönkvist
Bild för Johan Grönkvist

Ja tyvärr så är det så att vi har två olika databaser just nu så därav så uppdateras inte listor och nya MP så bra just nu.
Detta är en punkt som vi har som är mycket prioriterad så snart kommer detta finnas korrekt på en sida.

Vi kommer säkert jobba fram flera listor än vad vi haft förut när det gäller MP/HCP/ Ranking. Men först måste vi prioritera att få över alla funktioner in i det nya kanslisystemet.

Leif Lundberg

Tack för svaret.
Vi väntar intresserat på de nya funktionerna

Björn Westling

Det verkar vara så att man i mina sidor mästarpoäng bara ser partävlingar, medan om man går till gamla mästarpoäng får se lagtävlingar.

Johan Grönkvist
Bild för Johan Grönkvist

Det kommer snart synas alla sorters tävlingar under nya Mästarpoäng. Det kommer vara klart inom en månad och har redan testats live.

Logga in för att kommentera