Seg hemsida

7 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Niklas Andrén
Seg hemsida

Då jag roade mig med att klicka runt bland olika resultatsidor rörande allsvenskans elitserie, div 2 och 3 lade jag märke till hur seg Svensk Bridges hemsida är då man önskar byta sida. Jag testade några andra sidor för att kontrollera så att det inte var min uppkoppling som var problemet, men nej, det var just Svensk Bridge nya hemsida som segade sig.

Petter Bengtsson

Jag upplever samma sak, framför allt på sidorna med Allsvenskans tabeller.

Leif Malvefors
Bild för Leif Malvefors

Seg är bara förnamnet.
För alla miljoner man lagt ner så kunde man budgeterat/prioriterat för en server med mer kraft än en gammal Pentium V.
Något är fundamentalt fel!

Mikael Westerlund
Bild för Mikael Westerlund

Jag har många gånger reagerat på samma sak. Men då det oftast varit sent på kvällarna (när trafiken borde vara som lägst) 00:00 - 03:00 så har jag trott att det kanske är så att ni har uppdaterat något system eller liknande under den tiden. Men nu har det blivit oftare och oftare och så ofta gör ni förmodligen inte uppdateringar på era system va? Smile

Lycka till med bridgen
/Mikael Westerlund

Stefan Andersson

Råder väl ingen tvekan om att det är toksegt…

Anders Erikson

Upplever också seghet på framförallt Allsvenska-tabellsidorna Div 2. Hoppar man mellan Västra, Östra, osv så tar det en bra stund från det att man tryckte på länken till sidan kommer upp.

Johan Grönkvist
Bild för Johan Grönkvist

Vi vet att alla sidor med ”Lagserier” där allsvenskan ingår är sega. Vi skall bygga om den modulen inom en snar framtid samt förbättra administrationen av lagserier.

Logga in för att kommentera