Sista chansen till kval SM Par Open

Då det med anledning av pandemin på en del håll har varit svårt för spelare att delta i kval till SM Par Open har SBF beslutat att ge alla spelare en sista chans genom att arrangera ett kval på RealBridge.

Inbjudan - PDF | Tilläggsbestämmelser SM Par Open 2021/2022

Speldatum: 2 juli
Antal brickor: 32
MP: Silverpoäng enligt gällande skala
Startavgift: 400kr/par. Betalas senast 30 juni till BG 373-3482 eller med Swish till 123 567 93 86. I meddelandefältet ska det skrivas ”sista chansen samt mid på minst en i paret.
Vidare till final: Minst två och högst sex par.
Anmälan: På denna sida senast 28 juni kl: 20.00
Minst antal par: Vid färre än 12 anmälda par ställs tävlingen in.

Det är tillåtet att delta i onlinekvalet oavsett om man tidigare kvalspelat på distriktsnivå eller ej, och oavsett om man gör det i samma parkonstellation eller annan.

Att starta i Sista chansen om man redan äger en SM-finalplats via sitt dfb, eller som titelförsvarande svenska mästare i disciplinen, innebär att man automatiskt förlorar den platsen.

Prova På

Om man tidigare inte provat spel på plattformen RealBridge kommer ett gratis tillfälle för ”prova-på” (4 brickor), att erbjudas tisdag 28 juni kl.12.00. Länk till inloggning kräver ingen föranmälan och aktiveras när det är dags. Det går inte att logga in före kl.12.00. För frågor angående ”prova-på-spelet” kontakta sle@svenskbridge.se

Samarbetspartners