Välkommen till Festivalen 2016

Välkommen till ett av världens största återkommande bridgearrangemang.

Den svenska Bridgefestivalen erbjuder dagligen tävlingar för alla kategorier spelare. Alla är välkomna – nybörjare som världselit. Bridgefestivalen äger rum i Örebro fredag 29 juli till söndag 7 augusti 2016.

Vid den svenska Bridgefestivalen spelas dagligen fyra sidotävlingar. Det rör sig om tre bronstävlingar, varav en med handikappberäkning, samt en silvertävling.

Parallellt med dessa avgörs under veckans gång hela sex SM-finaler, från SM Par Nybörjarträffen till SM Par Open.

Festivalen inleds med den stora internationella lagtävlingen Chairman’s Cup, och avslutas med att man i två dagar gräver guld i Guldgruvan (Gröna Hissen-kval en dag, final nästa). Med andra ord: Det finns tävlingar för alla kategorier spelare – det är bara att välja och vraka.

Förutom mästarpoäng finns prispengar att vinna i alla tävlingar som inte är ett svenskt mästerskap. Där är vinsten, förutom äran, medaljer, blommor och diplom.

Vackra Örebro ligger mellan Stockholm och Göteborg. Om man flyger till Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn fortsätter man enklast med tåg för att ta sig till staden. Från Stockholm och Arlanda flygplats, är det cirka tre timmars tågresa. Mer information om tåg och tågtider på http://www.sj.se.

Endast Chairman’s Cup och SM Lag Veteran kräver föranmälan. Ska man delta i SM-finalerna måste man ha kvalspelat på hemmaplan, men chansen finns även i Örebro att via Sista dansen och Sista chansen ta sig till SM-final.

Som vanligt säljer vi Festivalklippet, där du för endast 300 kr får spela obegränsat med brons-, silver- och guldtävlingar (ej SM) de sista tre dagarna i festivalen.

Varmt välkomna, både nya och återkommande besökare, till Örebro 2016!

Samarbetspartners

Scandic Hotels
Jannersten Förlag
Norrsken
Bridgeförlaget
Blomsterlandet
Conventum
Best Western City Hotel Örebro
Örebrokompaniet
Backup Group
Ricoh IT-partner
Handelsbanken
Elite Hotel Örebro
Gustavsvik
Reseskaparna / Köp en sol
Grand Tours
Behrn Hotell
RD Trivelsbridge - Bridgeresor
Restaurang Maxim
O'Learys
Jensens Bøfhus
Clarion/Choice Hotel Örebro
ICA Parken City
Restaurang Saigon
McDonalds
Nerikes Allehanda
Makeriet
Lanna Lodge
El Capricho
East West Sushi
al Forno Italiano
Wobbler
Hotell Storgården
Dagens bridge
Clarion Borgen