Bra inledning

Fr.o.m. torsdagen har vi samtliga svenska lag i spel. Det blir lite uppdelat då vi spelar på olika ställen, men vi följer och stöttar varandra lagen emellan så gott vi kan.

Officiell sida | Resultat/Running Scores | Minisajt | Dag-för-dag | BBO |

Öppna laget har nu förhoppningsvis hittat tillbaka in till vinnarspåret. 10 mot Bulgarien, 8.24 mot Italien och 16.58 mot Rumänien gav 34.82 över dagen och fjärde plats i tabellen.

Mixedlaget spelar i samma byggnad som det öppna laget, Casino de Madeira. Facit för första dagen blev 16.42 mot Portugal, 13.75 mot Skottland och 6.03 mot Polen. Totalt 36,20 och sjunde plats i tabellen.

Dam- och veteranlagen spelar på Savoy Palace. Här finns varken rama eller resultattavlor, och vi kommer nog inte att visas på BBO.
Vi som är på plats tittar via telefoner/datorer så inga problem. Lokalerna är rymliga och omgivningarna lämnar inte mycket i övrigt att önska, det är väldigt svårklagat.

Damernas första dag inleddes med 11.48 mot Frankrike, följdes upp med 12.80 mot Turkiet och avslutades med 14.18 mot Portugal. Totalt 38.46 över dagen och sjätte plats i tabellen, en helt ok start.

Veteranerna har nu officiellt brutit sin vana att börja ett mästerskap med ett par dåliga dagar. 20 mot Portugal, 15.92 mot Turkiet och slutligen 9.69 mot England. I denna match var det svenskt på tre stolar runt bordet då Gunnar Hallberg spelar för England. Ett dagsfacit om 45.61 räcker till en tredje plats i tabellen, 0.55 vp bakom ledande Danmark och 0.04 vp bakom tvåorna Polen.

Fredag 17 juni

Samtliga klasser spelar tre matcher på fredagen.

Open: På fredagen möter vi Tjeckien, Tyskland och Norge. Två matcher som vi bör vinna och en tredje som vi kan vinna.

Dam: San Marino, ledande Tyskland och alltid farliga Israel står på schemat. En match som ska vinnas och två som vi bör vinna då vi är det bättre laget. Jessica och Kathrine vilar första matchen.

Veteran: Veteranerna har en svår fredag där Polen, Island och Estland står för motståndet. Spelarna är dock taggade till tusen och fast inställda på att bara se uppåt i tabellen. PG och Gunnar har sovmorgon.

Mixed: Mixed tar på fredagen emot Lettland, Schweiz och Frankrike. Innan dagen är slut bör vi ha klättrat i tabellen.

BBO

Två svenska matcher visas på BBO, tyvärr samma tid.

Open: Sverige - Norge kl: 17.30
Mixed: Sverige - Frankrike kl: 17.30

Heja Sverige!