Alla lag på plats i Funchal

Alla svenska lag är till slut på plats i Funchal.
Det blev kanske lite väl mycket drama för damkaptenen då flyget för fem av lagets sex spelare sent på tisdagskvällen meddelades vara inställt..
Martin fick rycka ut för att boka nya biljetter och efter ytterligare lite drama, då en av biljetterna inte var aktiverad vid i checkningen på onsdag morgon, förlöpte allt väl.

Tre av mixedlagets fyra spelare samt en i veteranlaget anlände strax före 23 så nu är alla framme och redo att börja spela i morgon.

Madeira är otroligt grönt och vackert och då några av oss välsignats med balkong med havsutsikt går det ingen nöd på oss.

Torsdag 16 juni

Samtliga klasser spelar tre matcher på torsdagen.

Open: Torsdagens schema ser överkomligt ut med Bulgarien, Italien och Rumänien. Vi räknar med att fortsätta hålla oss topp tre.

Dam: Vi inleder med Frankrike, Turkiet och Portugal. Sanna och Sara vilar första matchen.

Veteran: Veteranerna inleder mästerskapet med en medelsvår dag och möter Portugal, Turkiet och England. Anders Morath och Johnny Östberg har sovmorgon.

Mixed: Portugal, Skottland och Polen står för motståndet den första dagen. Om inget oförutsett händer kommer våra fyra huvudspelare att spela samtliga matcher utom den första matchen på lördag då Ida måste närvara vid EBL General Assembly där vi önskar få henne invald i EBL:s styre. Linnea Edlund kommer då att spela med Mikael Grönkvist.

BBO

Öppna lagets match mot Italien visas på BBO kl: 14.45.