Tillsammans kan vi rädda klubbarna i Dalabridgen!

Den andra tävling i Dalabridgens partävlingar på BBO går på måndag 8/6 klockan 18.30. Vi var 10 par i premiären och det är det minsta antalet par för att få till en vettig tävling. Jag hoppas nu att klubbarna och spelarna inser att vi alla måste hjälpas åt om klubbarna i distriktet ska lyckas överleva den här pandemin. Varje spelare betalar 1,5 BBO dollar (cirka 15:-)på BBO och anmäler sig till Dorothy Tägt senast 15.00 på måndag då ni också betalar in 40:- till Dalabridgen. Av dessa 40:- går 30:- direkt tillbaka till klubbarna och ger ett välkommet tillskott när hyran ska betalas för sommaren/hösten utan övriga inkomster. Skulle alla klubbar lyckas mobilisera 5 par varje måndag innebär det att varje klubb skulle få tillbaka 3000:- efter 10 speltillfällen redan osv.

Efter Dalaserien Lagtävling våren 2020 på BBO skickas nu tillbaka till klubbarna:
Hedemora 1200:-
Borlänge 7800:-
Malung 2400:-
Ludvika 4800:-
Rättvik 2400:-
Falun 600:-
Sommarserien innehåller ett lag ytterligare ett lag så det kommer att ge ett bra tillskott även där till klubbarna.

Upplever ni kostnaden som ett problem så vill jag upplysa om att vi utövar en av de billigaste fritidsaktiviteterna man kan göra och detta har ALLA råd med.

Tror/tycker ni det är ett problem att köpa BBO dollar så kan ni kontakta vår BBO expert Mats Häll så hjälper han er att fixa detta på typ 30 sekunder.
Se till att boka in detta spel på måndagarna och tjata gärna ”hål i huvet” på era klubbkamrater att göra detsamma!
Nu gör vi det här tillsammans för att hjälpa alla våra klubbar att överleva den här förfärliga pandemin.
Styrelsen
Dalabridgen