Forum » Bridge-IT och nya hemsidan » Ny version av Hemsidan

Ny version av Hemsidan

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Kjell-Åke Pålsson
Ny version av Hemsidan

Hej

När och hur kommer den nya versionen av Hemsidan. Vi har ju behov att i tävlingskalendern ha möjligheter att lägga in vem som är Tävlingsledare (ibland är det 2) Och detta skall helst vara så att det är synligt i översiktsbilden om det går.
Och hur lägger vi in den nya versionen av Hemsidan. Skulle uppskatta detaljerade instruktioner eller hjälp med detta så vi inte klantar oss.

79716 Kjell-Åke Pålsson Tre Sang Helsingborg

Carina Wademark
Bild för Carina Wademark

Hej Kjell-Åke,
När nästa uppdatering kommer vågar jag inte svara säkert på då det varit sommaruppehåll för teknik-gruppen som bl a förberett för Festivalen och nu har lite välförtjänt semester.

Du behöver dock aldrig göra något för att den ska komma, det sker per automatik och det kommer en artikel med det som är nytt samt dokumentation på BIT-sidan. Det kommer även att informeras om i medlemsnytt som skickas till alla med registrerad, giltig, e-postadress.
Allt som rör hemsidan med uppdateringar, hjälp, kurs med detaljerade instruktioner etc finns på minisajten BIT, klicka här.

Kjell-Åke Pålsson

Hej. Har INTE hört något om detta på ett bra tag !! Snälla ta tag i detta och informera oss så vi vet. Vi använder oss av Bridgeförbundets hemsida och den är uppskattad av oss. Men ni måste hjälpa oss att få in de funktioner vi anser oss behöva tack. Kontakta oss i detta ärende asp tack . Kjell-Åke Cool

Tomas Gustafsson
Bild för Tomas Gustafsson

Hej Kjell-Åke.

Snabbis för att se flera tävlingsledare i Spader är t ex att skriva i Övrig information. Se länk

Kjell-Åke Pålsson

Hej Tomas. Mja det räcker inte riktigt för oss tyvärr. Vi administrerar just nu en tävlingskalender med alla tävlingar samt en manuell lista för tävlingsledarna. Dessa vill vi så klart bara ha till en kalender. Vi vill ha med denna information om tävlingsledarna i översikten - dvs där man ser alla våra tävlingar. Att lägga detta i informationsfältet (Övrig information) - då får man ju inte ut den så att alla kan se denna. Skulle inte detta vara med i en uppdatering av nya hemsidan? Osa Kjell-Åke Wink

Logga in för att kommentera