Forum » Ruter och Bridgemate » Spelat resultat

Spelat resultat

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Åsa Andersson
Bild för Åsa Andersson
Spelat resultat

I måndags spelade ett bord fel bricka och upptäckte det när de skulle knappa in resultatet i bridgemate. Uppnått resultat skall ju gälla så när dessa brickor dök upp mot rätt motståndare så skrev vi in det spelade resultatet i ruter, Därefter ville vi ge dem, som inte fick chansen att spela brickan, 60 % och det andra paret, som spelade brickan vid fel tillfälle, skulle ju få spelat resultat.

När man går in på domslut och klickar medel/plus på det oskyldiga paret och spelat resultat (split score) på det andra paret så får man till svar att man slagit in ett felaktigt tecken. Hur vi än försökte så fick vi samma meddelande. Hur skulle vi ha gjort?

Nu räknade vi manuellt ut vilka poäng de olika varianterna skulle ge och skrev in det i domslut, men det borde väl gå att ordna genom att välja rätt alternativ i domslutsmallen.

/Kram V-ås-åsa

Tommy Andersson
Bild för Tommy Andersson

Tyvärr så är det så att rutan för split score under domslut accepterar bara ett resultat. Bridgemate matar in så det står tex 3H 9 = 140 i rutan och det klarar alltså inte Ruter av. Ändra till 140 eller -140 (om det var ÖV som fick in poäng) så borde det fungera.

Tommy Andersson
Bild för Tommy Andersson

Alternativt går det att skriva direktvid resultatinmatningen M+/-140 i rutan för brickan som betyder M+ till NS och ÖV får resultatet för -140

Åsa Andersson
Bild för Åsa Andersson

Tack! Med lite tur så dröjer det innan vi behöver använda det igen. Man får hoppas att vi kommer ihåg det.

Logga in för att kommentera