Forum » Allmänna diskussioner » Vi kommer inte att ställa in!

Vi kommer inte att ställa in!

7 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Carina Wademark
Bild för Carina Wademark
Vi kommer inte att ställa in!

Gör några inlägg åt Suzanne Lemborn ang Falkenbergsveckan.

Vi kommer INTE att ställa in!

Om någon är orolig som anmält sig till tävlingar i Falkenbergsveckan 15-20 juli så vill vi klargöra att vi inte kommer att ställa in något, möjligtvis kan vi få strukturera om oss på plats om nöden kräver men spel kommer det att bli. Det är också troligt att fler anländer vid spelstart då det tidigare år varit så att vi inte krävt föranmälan. Bara så ni vet.

Förra veckan deltog vi (jag och maken) i Ölandsveckans arrangemang. Vädret hade mer att önska men i övrigt så fungerade det väl som vanligt och vi hade förstås vansinnigt roligt. Alla ni som arrangerar bridgeveckor, weekends etc. vet vilket otroligt arbete det ligger bakom så stort tack till att ni gör det. Vi som älskar att åka på dessa arrangemang skulle ju inte få den möjligheten om ingen arrangerade. Det är anledningen till att vi nu tagit på oss uppgiften att försöka hålla liv i Falkenbergs bridgevecka, då risken tyvärr är att den annars skulle gå i graven.

Vi gör ett försök att ruska liv i den, och det med en storsatsning med sponsorer både i år men definitivt även nästa år. För er som behöver planera långt i förväg så kommer bridgeveckan i Falkenberg att genomföras även 14-19 juli, 2018. Om vi efter detta inte lyckats få till större startfält så får vi kanske se oss besegrade och begrava den.

Vi har i år bytt både spelplats, program och alla våra grejor kommer nu enhetligt att hyras in från Göteborg (tack snälla!) för att förhoppningsvis slippa en del tekniskt strul som vi haft tidigare år.

Från mån-tors start kl.17.00 kommer eldsjälen Janne Malmström från Varberg att arrangera Workshops med olika innehåll (spelföring, minibridge, utspelsteknik och motspel) för 100kr inkl. fika (gratis för skolungdom). Han kommer att ta med sig ”sina” juniorer från Varberg till detta istället för på morgonen så därför ställer vi in de planerade workshops som skulle ha startat kl.10.00 direkt riktat till juniorerna. Alla är varmt välkomna till workshopsen på eftermiddagen, gammal som ung, och ingen föranmälan krävs.

Samma dagar mån-tors spelas en bronstävling start kl.11.00 ( 24 brickor) där det inte krävs någon föranmälan.
Jag kommer nu nedan att sedan redovisa hur läget ser ut för de övriga tävlingarna vad gäller anmälan etc. och eftersom jag ska lägga in länkar och skit så tar jag det i delade inlägg eftersom det alltid brukar strula för mig.

Ha överseende Smile

Å vi ses väl där?!/ Suz och Micke

Carina Wademark
Bild för Carina Wademark

Bridgeveckan startar lördagen 15 juli kl.13.00 med en lagtävling som fortsätter under söndagen.

Just nu finns det endast en grupp med 10 lag anmälda. Det är fina sponsorpriser så vi hade önskat att få utnyttja dem helt i hela 3 grupper. Men vi kör en grupp om det nu inte tillkommer en hel skara under veckan Smile

Just denna tävling kan man inte anmäla sig till via spader utan måste registrera sig via vår hemsida www.falkenbergsveckan.se
Tycker du detta är krångligt så maila istället Mats Nilsland så hjälper han till mats.itbolaget@gmail.com

Carina Wademark
Bild för Carina Wademark

På måndag 16 juli kl.16.00 spelar vi en silvertävling där allt överskott går till juniorbridgen. Man kan gå in och bjuda på en pro-spelare och för minsta avgift 600kr så ingår även startavgiften för dig själv.
Då det pågår en auktion just nu så kan du inte se alla anmälningarna i spader eftersom bara de som spelar med egen partner syns där.
Vi är just nu 19 par så denna tävling som ni förstår har redan silverstatusen klar.
Om du vill anmäla dig med egen partner så gör du det via spader Silver IAF Pro-Am
Om du vill bjuda på någon pro-spelare så gör du det via hemsidan
www.falkenbergsveckan.se
eller kontakta Mats Nilsland så hjälper han till mats.itbolaget@gmail.com

Carina Wademark
Bild för Carina Wademark

På tisdag 17 juli kl.16.00 spelar vi silvermixed med massor av nya priser bl.a. bästa par från Halland, ruternål etc.
Denna tävling har också redan silverstatusen klar då det i skrivande stund finns 23 par anmälda.
Anmäl dig gärna direkt via denna länk:
Falkenbergs Mixedsilver

Carina Wademark
Bild för Carina Wademark

På onsdag 18 juli kl.16.00 var det meningen att vi skulle spela en Paul Jones men det verkar besvärligt. Kanske det är för att alla inte riktigt vet hur denna fantastiskt roliga lag/par tävling går till, eller kanske det är för att det är svårt att ragga ihop fyra i ett lag såhär i semestertider?! Det finns i alla fall just nu exakt 0 anmälningar till den tävlingen…

Vi har därför nu öppnat upp den så man kan anmäla sig som par istället. På plats sedan så kan vi antingen köra den som en vanlig silver(brons?)partävling eller tota ihop lag så det blir en Paul Jones ändå? Som ni förstår är dock silverstatusen i fara här om vi inte får ihop 16 par. Vi kommer dock att spela något oavsett om det så ska bli robba med de hugade Smile
Anmäl dig gärna med din partner om du är med på förutsättningarna så bestämmer vi när vi ser hur många vi blir.
Paul Jones/Vanlig par

Carina Wademark
Bild för Carina Wademark

Så är det guldtävling på torsdag 20 juli som startar redan kl.09.30
Det är just nu 12 par anmälda och vi kommer att jaga med ljus och lykta för att få till 9 par till vilket är det som krävs för guldstatus.
Om det inte skulle lyckas kör vi den som en silvertävling så spel blir det i vilket fall som helst och anmälan kan göras ända till onsdag 19 juli (2 veckor kvar nu). Räkna med guld men hoppas att ni som anmält er kommer ändå, om vi mot förmodan inte lyckas. I denna tävling finns det också flera extrapriser.
Anmäl dig via följande länk:
Walters bildelars guldtävling

Carina Wademark
Bild för Carina Wademark

Nu är jag klar! Smile
/Suz

Logga in för att kommentera