Mail skickat till alla Bridgeklubben 2 Klövers medlemmar

2 Klövers styrelse har nyligen sammanträtt och började, med viss hoppfullhet, planera för en uppstart till hösten

Då lämnar vi en härlig sommar bakom oss. Hoppas ni alla fått sol, värme och vaccin. Meddelande från Folkhälsomyndigheten har under juli gått åt det positivare hållet vilket fått oss att se fram emot en höst med öppnare restriktioner.

2 Klövers styrelse har nyligen sammanträtt och började, med viss hoppfullhet, planera för en uppstart till hösten. Om FHM inte kommer med nya restriktioner kan uppstart eventuellt ske redan i september, dock måste vi först få klartecken från kommunen för användningen av Bäckagårdens restaurang.

Styrelsen planerar för ett återgångsscenario där spelsugna medlemmar är vaccinerade samt med ett säker och rekommenderat avstånd mellan borden. Detta kan komma att medföra att vi den närmste tiden måste införa spel kring ett maximerat antal bord, vilket i sin tur kräver en föranmälan till spelkvällarna via vår hemsida. Vi återkommer med mer information om hur en sådan anmälan kan ske när och om detta blir aktuellt.

Dock vill vi redan nu förvarna dig som medlem om att ett sådant anmälningsförfarande kommer att kräva en betald medlemsavgift till Svenska Bridgeförbundet per 31/8 samt en** korrekt mailadress i medlemsregistret** och ett fungerande lösenord.

Testa gärna den närmaste tiden om du har möjlighet att logga in på vår hemsida svenskbridge.se/bridgeklubben-2-klöver. Har du inte fått en faktura från SBF i början av sommaren så kontakta SBFs kansli via kansliet@svenskbridge.se. Har du problem med ditt lösenord så meddela detta till ann-charlotte.malmros@outlook.com.

Styrelsen hoppas att snart återkomma till er med goda nyheter. Till dess önskar vi er alla en skön eftersommar.

/Bridgeklubben 2 Klövers styrelse