Klubbnyheter

Efter ett uppehåll på flera år utan KM känner vi nu att det är dags för ett sådant.

Idag har Skånes stora anrika partävling Allemansträffen spelats (för 59:e gången) och för andra året i rad kommer vinnarparet från BK Zonen.

Nu är det snart dags att spela AMAZONEN, vår årliga tävling som är öppen för endast damer och där vi skänker en del av startavgifterna till Rosa Bandet-kampanjen mot bröstcancer.

Idag har BK Zonen avhållit sitt årsmöte.

Styrelsen kallar till årsmöte i klubblokalen, Klörupsvägen 25, söndagen den 29 oktober kl. 11.00.
Motioner som medlemmar önskar behandlade på årsmötet ska lämnas in till styrelsen i skriftlig form senast 30 september.

Under hösten kommer Rogers Bridgeskola och BK Zonen att arrangera nybörjarkurs i bridge och inför denna bjuder vi in till prova på-träff.

Då intresset för spel på tisdags- och torsdagskvällar har minskat till nästan obefintligt har styrelsen beslutat att fortsättningsvis inte arrangera tävlingar på dessa kvällar.

Det tycks som om träningsspel med begränsat antal brickor skulle uppskattas av dem som känner sig lite ringrostiga och därför kommer vi att hålla lokalen öppen varannan lördag fram till sommaren.

Lördagen den 15 april mellan kl 14 och 17 är vår lokal öppen för dig som har känt dig lite ringrostig och/eller ”partnerlös” de senaste åren. Välkommen att träna några brickor och träffa andra som också känner sig i samma situation.

Söndagen den 26 mars spelades den 58:e Allemansträffen med finalheat på fyra ställen runt om i Skåne. Ett av heaten spelades hos oss på BK Zonen.
Glädjande nog gick totalvinsten till ett Zonen-par.

Sidor