Ny festkommitté

Efter många års uppoffrande arbete för klubben, har Kerstin Landerö bett att någon annan tar över hennes uppgifter. Klubben är väldigt tacksam för hennes insatser, både när gäller diverse inköp, fika under tävlingar och som spindeln i nätet när det gäller att fixa läckerheter till våra festliga tillfällen.

En ny festkommitté har bildats där Marianne Larsson är sammankallande och följande medlemmar också ingår. Rosemary Pålsson, Demitrius Berg, Annika Farran-Lee, Ewa Leonhard, Ann Charlotte Sandberg, Gerd Ripa, Claes Ripa, Seewanya Andersson samt Lena Widner.

Vi går in i en tid då mycket ska fixas. Klubblokalen ska julpyntas, vi ska ha Tösabridge, Julfest och Champagnegalopp, arrangemang som kräver en hel del arbete för att kunna genomföras. Du som känner för att bidra med din hjälp, kontakta Marianne Larsson.

Till sist, för närvarande har vi ingen som är ansvarig för att fixa fika till våra tävlingar. På klubben finns en lista där man kan teckna sig för vilket eller vilka tillfällen man kan tänka sig att hjälpa till, detta gäller främst måndagar och torsdagar. Om alla bidrar till detta blir det maximalt 1-2 gånger per år, gäller främst kaffebryggning och körning av diskmaskiner.

Vi vädjar till er alla!

Festkommittén