Förmiddags-bridge för mindre rutinerade

Under hösten och våren sedan pandemin släppt lite av sitt grepp om oss, har våra kurser kommit igång igen. Det är glädjande att så många nya sökt sig till bridgevärlden, vi behöver verkligen ”fylla på” med nya medlemmar.

Vi vill ju alla att dessa nya spelare ska etablera sig vid bridgeborden, till gagn för klubben och inte minst för dem själva.

Klubben välkomnar alla nya spelare till världens bästa kortspel. Vi hoppas att ni alla får stor glädje av er bridge under flera år framöver. Precis som i många andra situationer här i livet kan det kännas lite skrämmande första gången man ska ”pröva sina vingar” på egen hand.

En del av er har svårt att komma ifrån för att spela våra kvällstävlingar. Därför erbjuder klubben tre tillfällen med förmiddagsbridge under våren. Vi kommer att spela 15 brickor i lugnt tempo och tävlingarna är endast till för de mindre rutinerade, inga etablerade spelare alltså.

Vi erbjuder spel vid tre tillfällen under våren, torsdagar kl 9.30 - 28/4, 5/5 och 19/5. Du som är intresserad kan kontakta Marianne Witting, hon berättar då allt du behöver veta.

Välkommen in i bridgens underbara värld!