BK Lyx återupptar spelet på Bridgens Hus 2 september

Efter ett långt uppehåll på grund av covid-19 är det äntligen dags att börja spela bridge live igen.
Med minskad smittspridning och allt fler som är vaccinerade är vi övertygade om att vi kan bedriva spelet på ett tillräckligt säkert sätt. För att det ska lyckas krävs att alla hjälps åt. För närvarande kommer antalet par att vara begränsat till 24.

Länk till föranmälan 2 september: http://www.svenskbridge.se/kalender/93214

Länk till Lyx kalender för att föranmäla till alla Lyx tävlingar: https://www.svenskbridge.se/bk-lyx/kalender

Följande regler gäller med anledning av covid-19:

  • Föranmälan krävs. För att kunna föranmäla dig måste du vara inloggad på svenskbridge.se. Har du glömt ditt lösenord kan du kontakta Inger Carlstedt på ingercarlstedt@gmail.com. Du hittar Lyx kalender med tävlingen genom att följa den här länken: http://www.svenskbridge.se/bk-lyx/kalender alternativt vis svenskbridge.se - sök klubb - skriv in BK Lyx i sökfältet - klicka på “tävling” på huvudmenyn och därefter på “kalender”. Skrolla ner till rutan 2 september och klicka i rutan för föranmälan. Klicka på “Anmälan” och skriv MID-nummer på dig och din partner. Klicka sedan på “skicka”. Genom att klicka på “visa” kan du därefter kontrollera att Ni är anmälda.
  • Du ska ha ett giltigt covidbevis som du visar upp för tävlingsledaren. Ett covidbevis skaffar du via ehalsomyndigheten.se.
  • Du ska inte ha några symtom på covid-19 eller förkylning. Har du testat dig för covid-19 ska du invänta provsvar innan du kommer och spelar.
  • På plats i Bridgens Hus ska du hålla rimligt avstånd till andra. Tänk särskilt på att hålla avstånd vid in- och utpassering till lokalen, vid rondbyte och i cafeterian.
  • När en rond är slut ska du sitta kvar vid bordet tills tävlingsledaren meddelar att det är byte.
  • Du ska alltid följa tävlingsledarens instruktioner.

Andra åtgärder för att minska risken för smittspridning:

  • Handsprit kommer att finnas på Bridgens Hus.
  • Vi kommer att spela med minst en meters avstånd mellan spelare vid olika bord

Datum för spelstart

BK Lyx startat 2 september kl 18.30 på Bridgens Hus.

Alla gamla och nya spelare är välkomna! Du ska ha betalat medlemsavgift för spelåret 2021-2022 till Svenska Bridgeförbundet. Tänk på att du som inte betalade för 2020-2021 inte har fått något nytt inbetalningskort som annars kommer med Bridgetidningen.

Med en förhoppning om en trevlig bridgehöst.

Styrelsen i BK Lyx