På gång i april

  • Tre träningstävlingar
  • Silvertävling
  • Svenska Cupen
  • Sista omgången fyrmanna

- och kom ihåg att boka årsmöte, lördag 12 maj


Måndagar 9, 16 och 23 i april finns möjlighet att spela träningtävlingar, både för nybörjare och ni som vill förkovra er. Alla är välkomna och prova på och spela. Vi lite mer erfarna kommer såklart om vi har möjlighet och hjälper till. Pris 50 kronor inklusive fika. Vi startar 18:30.

Intresse har visats att arrangera en silvertävling, så BK Hudik kommer att prova lördag den 28 april. Information om tävling och anmälan här, eller ring 070 345 02 90 för mer information.

Svenska Cupen är nu inne tredje omgången, och än är Hudiklagen med. Alla hade tur med lottningen och blev lottad som hemmalag. 19 april kl 18:30 möter ”Lag BK Hudik” ett lag från Sveg. Tidigare samma dag, klockan 14:30 får ”Lag Surprise” besök från Sollefteå. Slutligen söndag den 22/4 kl 13:00 möter ”Lag Ruez” också ett lag från Sollefteå. Alla intresserade är såklart välkomna till lokalen att bakspela. Kan bli spännande.

Den 18 april spelar klubben sista omgången av vår fyrmannaliga. Två matcher kommer att spelas, ”Lag Öhman” möter Lag ”BK Hudik 99” om första platsen och ”Lag Bole” möter ”Lag Hans”. En liten minmal chans har ”Lag Hans” att vinna totalt. Förutsättningen för det är 20-0 vinst och 10-10 i andra matchen.


Boka redan nu lördag den 12 maj. Vi provar i år med årsmöte en lördag, precis som klubben hade på 50 och 60-talet. Vi kommer spela en årsmötestävling, ha årsmöte plus lite annat kringarrangemang. Hoppas ni kan komma, vi startar 13:00. Kostnad 0 kronor.