God Jul önskar BK Hudik

Resultat på våra jultävlingar. Tisdagens Jultävling segrade Janken Andersson och Thomas Groth före Lennart Ersson och Lars-Göran Jonsson. Hans Bergvik och Thommy Malmström trea.
Torsdagens segrare blev Bror Inge Good och Anders Öhman före Anne-Marie Höglund och Ragnar Tollet. Hans Markström och Karl-Erik Bydén trea.

Resultat Jultävling tisdag
Resultat Jultävling torsdag

Vi spelar en partävling torsdag efter jul den 28/12, och börjar nya året med två partävlingar tisdag/torsdag den 2:a och 4:e januari.
Vi fick priser över på jultävlingarna så det blir pris till de bäst placerade då.

Söndag den 21:a januari spelar klubben KM i Mixed. Det går bra att anmäla sig på listan på klubben eller klicka här och anmäl er.

Måndag den 15:e januari arrangerar klubben en tävling tillsammans med de som gick nybörjarkursen i höstas. Vi behöver många medlemmar som då ställer upp och spelar. Anmäl er till Siri, som ordnar så våra 16 nybörjare får en partner att spela med.

Onsdag den 17 januari spelar klubben fyrmanna. Lag ”Hans” står över. Aktuell ställning och matcher.


Klubben har under december spelat omgång 7 och 8 av vår Sponsortävling. Omgång 7 segrade Bror Inge Good och Anders Öhman och omgång 8 vanns av Siri Larsson Hamrén och Anders Pettersson. Totalt leder nu Anders Öhman, en poäng före Jan Wilhemsson och Bernt Pettersson.

Klubben har också spelat femte omgången av Hudikligan och Veteranligan. Christer Eriksson och Karl-Ivar Andersson vann Hudikligan-5 och Bengt Wimo och Lars.Göran Jonsson veteranligan-5. Aktuell ställning hittar du här.


BK Hudik i HT