Föranmälan på tisdagsbridgen

Start 23 april

Vi börjar med föranmälan till tisdagsbridgen.
Antal spelare på tisdagskvällarna minskar dramatiskt och det verkar svårt att få spelarna att komma, oberoende av vilken typ av tävling det är.
Naturligtvis blir detta en negativ spiral då många tänker att det är ingen idé att gå dit när det är så få par som kommer.

Det är heller inte kul att som arrangör att gå dit och förbereda tävlingen för att sen ställa in den på grund av att det är för få deltagare och såklart också trist för de spelare som tar sig till klubben för att spela.

Så vi börjar från och med 23 april med föranmälan till bridgen på tisdagar.
Tanken är att man ska se att det verkligen blir tävling om man tänkt sig spela.
Så klockan 16:00 varje tisdag kontrollerar tävlingsledaren antalet anmälda par. Då ska det vara minst 6 par anmälda, annars ställs tävlingen in. Ställs tävlingen in ändras texten under kommande tävlingar från föranmälan till inställt. Blir det tävling tas texten föranmälan bort och enbart tävlingsnamnet står.

För att anmäla er till tävlingen måste ni vara inloggade på Svensk Bridge, eller så kan ni ringa eller skicka ett SMS till 070-345 02 90 Thomas.

Länkar för att anmäla sig till kommande tävlingar, fram till 28 maj.
Ni som inte har något lösenord eller vet sitt användarnamn, hör av er till Thomas så hjälper han er.

23/4 Hudikligan X
30/4 Inställt
7/5 Simultan IX
14/5 Handikapp 1/3
21/5 Handikapp 2/3
28/5 Handikapp 3/3

Tips: gör en länk till BK Hudiks hemsida på din dator, platta eller telefon. Adressen är www.svenskbridge.se/bk-hudik Då kan man enkelt klicka på tävlingar och sen kommande tävlingar för att få anmäla sig eller få information om tävlingen är inställd.

Skulle ni bli sugen att spela bridge efter kl 16 och tävlingen inte är inställd, så självklart är det bara att komma och spela.