Brev till medlemmar

skickat per post 1/9

Hej alla glada bridgevänner.

Hösten är i antågande och det är snart dags att återuppta det ädla kortspelet.

Coronaviruset ställer naturligtvis till det. Det blir inte ens någon marknad i Hudik den här hösten, men bridge kommer det alltså att bli med start tisdagen den 8 september för ordinarie spelet och 1 oktober för veteranbridgen.

Den 29 september kl 18:00 kallar vi till vårt inställda årsmöte för säsongen 19-05-01 – 20-04-31

Det är på sin plats med ett stort tack från styrelsen till alla medlemmar som frivilligt lagt en slant för att bättra på klubbens ekonomi under den här kritiska tiden. Att så många tycket det varit värt att satsa pengar på klubben bådar gott för framtiden.

Förresten har alla tänkt på att betala medlemsavgiften?
Avgiften till SBF är för kommande säsong 380 kr, där ingår också medlemsavgiften till BK Hudik. I dessa semestertider kan det hända att inbetalningskortet som kom med tidningen BRIDGE i juni snurrat in sig i sommarlektyren. Det går att betala direkt via Internet eller skriva ett eget inbetalningskort. Bankgironumret till SBF är 373–3482. Skriv namn och Midnummer i meddelanderutan. Det går också bra att swisha medlemsavgiften till 070 345 02 90, så fixar klubben in medlemsavgiften till förbundet.

Mot bakgrund av Corona bekymren blir det naturligtvis en del åtgärder och förutsättningar att tänka på inför den nya säsongen.

Det blir inget kaffe kok på klubben på tisdagarna utan den som vill ha fika av något slag får ta med eget, något som alltid gällt för torsdagsbridgen.

Det kommer nu att krävas förhandsanmälan eftersom vi begränsar antalet par till tolv. Det blir principen först till kvarn som gäller. Man anmäler sig via vår hemsida, man måste då vara inloggad. Kan ni inte ert lösen så hjälper vi till med det. Såklart så går det också bra att ringa eller SMSa till 070 345 02 90 för anmälan.

Adressen till vår hemsida är svenskbridge.se/bk-hudik

Klubben kommer att hålla med handsprit och det blir mycket noga med handhygienen. Och givetvis även mycket noga med att hålla avstånden till övriga spelare. Det är upp till allas ansvar att tänka på allt det här. Inte minst viktigt är det att inte komma till klubben om man har minsta misstanke om att man har någon släng av sjukdom.

Med förhoppningar om en bra bridgetermin.

I övrigt kommer det att bli kurs i bridgeläggning måndagarna 21 och 28 september klockan 18.30. Kurs i upplägg av tävling blir det torsdagar 1 och 8 oktober. Är ni intresserad så är det bara att dyka upp.

Thomas Groth ordförande