BK Hudik byter lokal

Vår nya lokal från augusti blir Rådhusgatan 10. Första speldag, tisdag 22 augusti.

BK Hudiks första tävling spelades i september 1951 på Hotell Turisten. Hörnet Storgatan - Drottninggatan ungefär där Guldfynd ligger idag. Huset rivet 1959 för bygget av Domus

Två år senare, september 1953, flyttar man till Godtemplarhuset och stora salen. Anledningen till lokalbytet är att medlemstalet i klubben blivit för stort för spel i den tidigare lokalen.

Flytten februari 1963 till Hantverksgården var enligt dåvarande styrelsens förmenande till fördel för klubben trots den relativa trängseln, men klubben fick väsentligt bättre materialutrymmen.

Redan oktober 1964 gick flyttlasset till Högliden, vilket gav rymligare spellokal och lägre startavgifter, men sämre utrymmen för materialförvaring.

Januari 1967 blev Godtemplarhuset åter spellokal, sedan ett tämligen förmånligt kontrakt tecknats med IOGT. Trots det ökade hyreskostnader och höjda spelavgifter.

Sparbankshuset blev tillfällig lokal under säsongen 80/81, detta på grund av ombyggnadsarbeten på Godtemplarhuset.

På årsmötet 1996 beslutades det att ny spellokal till hösten blir Håstaholmen, där med eget utrymme för klubbens utrustning.

Hösten 1999 fick klubben för första gången i klubbens historia en egen spellokal på Varvsgatan 12.

2009 var det dags att flytta igen, då till Baracken, Gymnasievägen 4. Hösten 2011 blev vi uppsagd från vår klubblokal Baracken, och var tvungen att flytta ut innan juni 2012.

Klubbens nya spel och klubblokal blev då Mo skola, Hallstaåsvägen 53.

… … och nu flyttar vi i augusti åter till ny spel och klubblokal. Rådhusgatan 10.