Anteckningar från styrelsemöte 25 mars

Anteckningar

Deltagare
Thomas Groth, Anne-Marie Höglund, Thommy Malmström (telefon), Lasse Danielsson, Hans Bergvik. Lennart Erson och Sven-Erik Danielsson.

Ekonomi
Vår förlust hittills under verksamhetsåret (1/5 2020 - 30/4 2021) är runt 15 000 kr. Bidrag från våra medlemmar har varit drygt 20 000 kr. Pengar till hyra räcker till åtets slut, så kommer vi igång med spel, helst då före september så funkar det.

Önskemål från valberedningen
Styrelsen kommer under kommande vecka skicka ut ett brev till samtliga medlemmar där vi bland annat söker en ny ordförande, samt annat smått och gott.

70-års jubileum
BK Hudik fyllde 70 år den 10 mars. Födelsedagen har ju redan passerats, men ändock ett stort grattis. Jubileumsfirande får vi avvakta med, kan hända att vi firar redan till hösten eller så vi får vänta tills nästa år.

Spelstart
Så snart rekommendationer gällande Covid-19 ändras till det bättre, så är vi beredda att starta upp tävlingsverksamheten. När kan vi inte säga, men när det är dags kommer informationen här på hemsidan.

Datum för årsmöte
Tanken är att vi har vårt årsmöte den 25 maj. Med rådande situation är det inte troligt, så om det inte blir av 25 maj så har vi vårt årsmöte 31 augusti istället. Beslut om vilket datum vi ska ha vårt årsmöte kommer att bestämmas senast 25 april.

DM spel
Vill någon spela DM så är det nätet som gäller. I år blir det direktfinal och finalerna spelas på Real Bridge. Datum och information hittar du här.