Årsmöte

Ljusdal i topp på årsmötet

13 medlemmar deltog på årsmötet. Med tanke på att vi har ett åttiotal medlemmar så är det inte optimalt, men trevligt hade vi. Styrelsen får fundera till nästa gång hur vi gör för att locka till mer medlemmar till årsmötet, för ändock årsmötet är viktigt och mycket bra saker kan ventileras.
Omval på styrelsen och enda förändringen mot föregående år var att Hans Bergvik ersätter Otti Hammar som revisor. Verksamhetsberättelsen och kassörens rapport gicks igenom. Bra diskussioner hade vi under mötet, bland annat när vi gick igenom förslaget till spelprogram kommande säsong. En annan sak som ivrigt diskuterades var måndagsbridgen och där måste styrelsen hitta en bra lösning så det fungerar. Till slut ett speciellt tack till Lennart som ordnade en lättare lunch efter årsmötet.
Vi saknade Erik på årsmötet. Samtliga skrev under en hälsning till Erik. Siri tog med sig den när hon direkt efter mötet åkte iväg för att träffa Erik, som i förrgår kom tillbaks till Hudiksvall.
Lena och Anders var nära att vinna idag, men åt Ljusdalingarna fanns inget att göra åt idag.
Resultat Årsmötestävling

1 Christer Eriksson - Karl-Ivar Anderson
2 Anders Öhman - Lena Eriksson
3 Anne-Marie Höglund - Erik Norman
4 Thomas Groth - Thommy Malmström
5 Lars Ramkvist - John-Olof Jonasson

Klubben har också spelat omgång ett av vårspurten och vårruset.
Vårruset omgång ett segrade Eva Bodell och Lasse Danielsson och i första omgången av vårspurten vanns av Ragnar Tollet och Otti Hammar strax före Zennica Hammar tillsammans med klubbens meste KM segrare Bo Hagström.