Mindre förbättringar i forumet

Två relaterade fel har rättats till. De uppstår när antal svar på ett forum överstiger 30 och därför visas på två eller fler sidor.

Det ena fallet rör när du läser en forumtråd och klickar på gillaknappen. Även här fungerade det som avsett endast när du befann dig på sida 1. På högre sidnummer åkte du till högst upp på sida 1. Även detta är åtgärdat.

Det andra fallet rör när du precis har klickat på Forum-knappen i toppmenyn. Det är alltså sidan som inleds med ditt klubbforum, ditt distriktsforum, och sedan Allmänna diskussioner, Bridge-IT, och så vidare. Röda markeringar i denna lista brukade leda till nya svar endast om de befann sig på sida 1. Detta är åtgärdat.

Tyvärr kvarstår ett problem med det andra fallet, och det är när det finns två nya inlägg i olika trådar. Detta gäller oavsett om det är på sida 1 eller 2. Första gången du klickar på länken på framsidan så kommer du till det sista inlägget. Nu förväntar man sig att när man går tillbaka till framsidan ska det näst sista inlägget visas, men så är det inte. Jag vet inte om forummodulen har stöd för detta, men just nu blir det i alla fall fel.