PDF-fil i individuell tävling

När du visar tävlingsresultat finns en PDF-knapp som skapar en lista med resultatlista och alla givar. Utseendet är långt ifrån perfekt, men det ger en enkel möjlighet att skriva ut all tävlingsinformation på ett komprimerat sätt.

Exempel: http://svenskbridge.se/tvl/303714

Det har visat sig att PDF-knappen inte fungerade som önskat i individuella tävlingar. Min gissning är att det aldrig har fungerat som önskat men att ingen har kommenterat det tidigare, eller så används aldrig den knappen. I alla fall, vissa förbättringar har nu gjorts.

Något pinsamt är det ju att varken spelarnummer, namn eller medlemsnummer har visats i den individuella resultatlistan, men det är nu åtgärdat. Likaså har scoretavlorna rättats till så att spelarnumren och brickpoängen visas även i individuell tävling.

För både partävling och individuell tävling har kolumnen för kontrakt ändrats. Nu är ordningen 3 D N +1 och ingenting annat. Tidigare visades spelföraren i första kolumnen.

Denna PDF-knapp ger ett resultat som är långt ifrån perfekt, men knappen löser uppgiften. Planen är inte att underhålla gamla projekt, så sannolikt blir det inga fler förbättringar än just denna lilla ändring.