Kommande tävlingar

Hej Alla Örebridgare.

Vi vill göra reklam för kommande tävlingar som vi tror att du kommer att finna som lite mera intressanta.

Simultantävlingar; kommer vi att spela 3 stycken i år det är två söndagar och en torsdag: 21 november och 5 december är dom söndagar som vi är med och spelet startar kl: 17,00 och sedan är det torsdagen den 25 november med start kl: 18,30.
Simultanen är som en vanligt partävling om bronspoäng som du brukar spela på klubben över 24 brickor, mera komplicerat än så är det inte, men det roliga är att vår klubb kommer att spela samma brickor som med dom andra klubbarna som har anmält sig till denna simultan så istället att jämföra sig med bara klubbens resultat jämför man sig med fler klubbar, vilket kan ge en många poäng för en topp på brickan. Den som i klubben som placerar sig bäst när hela Sveriges resultat är jämförda vinner var sitt frispel på klubben.

Mixedtävling: Vi kör igång igen med den populära mixedtävlingen som vi har haft på lördagar förut och vi startar den 20 november kl: 10,00 och spelar en bronstävling över 24 brickor. Mycket troligt blir det gofika.

LiveBridgeCup: förkortat LBC är också en vanlig bronstävling över 24 brickor som vi startar söndagen den 28 november, klubben kommer att vara med på 10 sådana tävlingar och troligen bara söndagar som kommer att vara speldag, denna tävling arrangeras av förbundet, där den enskilde spelaren får räkna ihop sin % i 8 av dessa tävlingar och dom 52 spelarna som är bäst i Sverige kommer att gå till final som kommer att spelas på Conventum i sommar på festivalen.

Här kan du läsa mera om tävlingen på bridgeförbundets hemsida, klick bara på denna länk

Sedan får du inte heller glömma att anmäla dig till vårt traditionella julklappsspel som i år går den 11 december och just i år är tävlingen gratis för Örebridgens medlemmar vi bjuder på startavgiften som brukligt är en julklapp och så får du även en skinksmörgås och kaffe men det är dock begränsat med antal par till 50 så anmäl dig i tid om du vill vara med och anmälan gör du antingen på vår hemsida eller på anslaget som finns i klubblokalen.

Mera om dessa tävlingar kan du givetvis läsa på vår hemsida eller på anslagen som finns i klubblokalen eller fråga någon i styrelsen.

Kom ner till klubben och spela dessa roliga tävlingar hälsar tävlingsansvariga.