Allemans i hbg

Hej
Säg till er partner
Fick detta från 3 sang

Obs betalningen obs

Välkommen till oss på söndag 26 mars. Som du säkert vet spelas finalen i Allemansträffen simultant på 4 olika klubbar. Tävlingen startar kl 10 så det är av yttersta vikt att alla är på plats i god tid. Tänk också på att vi just den dagen gått över till sommartid så morgonen “krymper” med en timme.

Eftersom tävlingen pågår under större delen av dagen (42 brickor) erbjuder vi lite förtäring till självkostnadspris, det kan vara svårt att hitta någon lunchrestaurang en söndag.

För de som önskar serverar vi följande till det blygsamma priset av 100 kr/person.

Till lunch blir det varm soppa med ostfralla, därefter kaffe med kaka Eftermiddagskaffe med rulltårta eller liknande Kaffe löpande under hela dagen

För er som löser matfrågan på annat sätt erbjuds kaffe under dagen för 30 kr.

Startavgiften är 150 kr per spelare för er som kvalat in, reserver betalar 300 kr.

De som önskar mat eller enbart kaffe meddelar detta till oss i samband med betalning och senast under torsdagen så att vi hinner förbereda allt. Vi vill att era betalningar avser både förtäring och startavgift så det blir det lite mer lugn och ro för alla på söndag.

Betalningarna tar vi emot till Plusgiro 27 67 75-4 eller vid eventuell senare inbetalning via Swish (123 524 44 70). Skriv vad betalningen avser och för vem/vilka den gäller. MID-nummer och belopp kan ge tillräcklig information. Om betalning med information om förtäring inte kan vara oss tillhanda på torsdag så sänd ett meddelande senast denna dag om förtäringsönskemål till vår kassör Patrick Farran-Lee via mail patrick@utsiktspo.st.

Det finns en viss osäkerhet om huruvida alla nås av detta mail. Prata med din partner så att ni bägge har samma information.
Ù
Observera att det inte går att svara på detta mail!

Välkomna på söndag.
BK Tre Sang

Rundgången 22
Helsingborg