Det ser ljust ut

Inför sista dagens kvalspel ser det ljust ut för tre av lagen medan mixedlaget får spela av resterande matcher och ladda om inför öppna VM-par mixed.

Officiella OS-sidan | Vår OS-sida | Resultat/Running scores |Micke rapporterar | BBO |Tidsschema BBO|

Med en dag och två respektiva tre matcher kvar att spela ser det ut att bli tre lag vidare till slutspel. För mixedlaget har tyvärr snöret dragits och de får försök spela av de sista matcherna, ha roligt och ladda om inför öppna VM-par mixed.

Öppna laget hade ytterligare en bra dag med 17,17 VP mot ledande Österrike på BBO, frirond till 12 VP i mittenmatchen och som avslutning på dagen 16,58 mot Holland. Vi ligger nu trea i tabellen efter just Österrike och Holland.

Damlaget fortsätter med idel segrar, Det blev 15,56 mot Australien, 17,17 mot Mexico och 15,56 mot Finland.
Vi ligger nu tvåa i gruppen med bra förutsättningar för att hålla i minst den placeringen inför morgondagens val av motståndare i den första slutspelsmatchen.

Veteranerna hade en riktigt dålig start på dagen med 6.29 mot Norge och 1,59 mot Australien.
En lunchpaus gjorde gott och vi tog sedan10, 36 mot USA och avslutade med 18,41 mot England. Vi ligger trea i tabellen, vilket innebär det utgångsläge vi önskar inför slutspelet, vår taktik är att bli kvar där.

Mixedlagets kamp om slutspelär tyvärr över. Med 0,26 mot Indien, 8,62 mot Chinese Teipei, och 3,45 mot England blir det för långt upp till slutspel även med de 12 VP som tickade in för frironden.
Skadeläget i laget är inte helt ok, nu har även en knäskada rapporterats. Senaste nytt är dock att båda fingerskadorna i princip är läkta och att knäskadan förväntas vara ok inför starten av VM-par mixed. Vi håller tummarna för det och önskar paren lycka till!

På kvällen åt öppna laget med kapten PG, damerna åt indiskt inne i centrum och veteranerna åt på hotellet.

Det droppar in lite svensksupporters då och då. Bl a Mats Nilsland var här och kikade ett par dagar. Idag dök Madeleine Swanström upp och stannar en dag eller två. Det är roligt med supporters!

Vårt hotell är ett designhotell där temat är Alice i underlandet, Frukostmatsalens pelare med korttecken, tekoppsfåtöljer i korridorerna och tekoppsbord vid sofförnorna är några av detaljerna.

Matcher fredag

Damlaget börjar mot England. Emma - Ida, Pia och Kathrine spelar medan Maria och Catharina får sovmorgon. Kvalet avslutas sedan mot Spanien.

Veteranerna börjar mot Chinese Taipei. Anders - S-Å, PG och Johnny startar. Björn och Göran har sovmorgon.
I övriga matcher möter vi Nya Zeeland och Spanien.

Öppna laget möter Spanien i morgonmatchen som visas på BBO kl: 10.30. Johan U-Fredrik N, Frederic W och Johan S spelar. Niklas och Tommy får sovmorgon. I sista matchen möter vi Littauen

Mixedlaget spelar som vanligt på fyra och möter i morgonmatchen Förenade Arabemiraten. I övriga matcher möter vi Holland och Brasilien

Officiella OS-sidan | Vår OS-sida | Resultat/Running scores |Micke rapporterar | BBO |Tidsschema BBO|