Ny minisajt - Utbildning

SBF:s UtbK har under en längre tid arbetat med att göra en minisajt för utbildning för att det ska bli enklare att hitta allt om ämnet på svenskbridge.se.

Sajten är nu släppt och finns här: Utbildning. De tidigare sidorna har inte legat på någon ”minisajt” utan som användare har man flyttats omkring mellan TK, MK och lite allt möjligt som varit relaterat till den specifika frågan man sökt information om. Sidorna har också haft innehåll som kanske inte alltid handlat om utbildning. Bra exempel här är sådant som handlar om medlemskap och rekrytering.

På minisajten kan du läsa om det mesta som gäller utbildning. I menyn som finns överst har du sju val.
HEM klickar du på hem kommer du tillbaka till startsidan för hela hemsidan.

INFO där finner du bla information om Utbildningskommittén (UtbK), kontaktuppgifter och protokoll från möten.

NYHETER Här hittar du i kronologisk ordning alla nyheter som publicerats gällande utbildning.

FUNKTIONÄR innehåller information om de funktionärsutbildningar som finns tillgängliga och även kalender för kommande utbildningar. Du kan också se, vilka funktionärer som har vilka utbildningsnivåer.

KURS SPELARE innehåller en sammanställning över kommande nybörjar- eller fortsättningskurser såväl live som online och övriga relevanta kurser/material för nybörjare.

MATERIAL innehåller direktlänkar till rekommenderade kurs- och utbildningsmaterial, sidan främst skapad för bridgelärare.

SISU innehåller all information om SISU Idrottsutbildarna med relevant information om hur din klubb eller ditt distrikt kan anslutas till Idrottonline och mycket mer.
Arbete pågår med att uppdatera innehållet på funktionär, kurs spelare och material.

Mycket nöje och vi hoppas att ni hittar bättre på den nya sidorna!

SBF:s UTBK