Senaste nytt

Sidor

Missa inte att boka juniorboende för bridgefestivalen, sista dag för bokning är måndag 20 maj. Senare bokning godtas endast i mån av plats och hotellet brukar bli fullt så vänta inte!

Priset till Årets klubbledare delas ut till en klubbledare som på ett förtjänstfullt sätt gjort något utöver det vanliga för sin klubb.

Samarbetspartners

Missa inte att anmäla er till kommande tematräff, - Så här syns och hörs vi – som går av stapeln lördag 25 maj 2024 kl: 10.00 - ca 11.00-11.30.

För andra året i rad vann Lag Sjöqvist SM Lag, efter att ha varit på medaljplats samtliga ronder i tävlingen. Modesty Blaise stod för en stark insats och tog silver medan Alex tog brons.

En efterlängtad nyhet i 2024 års Nybörjarträff är att SBF arrangerar ett uppsamlingsheat online på RealBridge.

I dagens match över 20 brickor gick det mesta Sveriges väg. Det var en trevlig match att se, spelarna hade roligt och det märktes i spelet.

Personal och styrelse önskar alla en trevlig Kristi himmelsfärdshelg!

Torsdag - fredag har kansliet STÄNGT.

Simultanen på måndagskvällen lockade 297 par fördelat över 22 klubbar. Två par kom över fina 70 procent. Segrade gjorde man i Arvika genom Per-Enar Hedlund - Håkan Strömberg, 73,32%, Grattis!.

Traditionsenligt avgörs finalen i SM Lag under Kristi Himmelsfärdshelgen.
Finalen spelas på Scandic Väst i Örebro med början torsdag 9 maj
kl. 15:00 och avslutas med prisutdelning söndag 12 maj ca kl. 15:00.

Uppladdningen inför EM pågår för fullt.
Förutom parens egna uppladdning med system som ska sitta i ryggmärgen och dagliga doser av Cuebids kommer det att bli en del matcher på BBO och RealBridge.

Sidor

Subscribe to Senaste nytt