Personalförändringar och nya samarbeten

Under året som har gått har det som tidigare meddelats skett en del förändringar på personalsidan. Björn Andersson avslutade sin anställning i början på hösten och den 1/12 slutar även Tommy Andersson.

På ekonomisidan kommer vi att inleda ett samarbete med Sisu/Ölif:s idrottsservice. De finns redan i anslutning till Idrottens Hus i Örebro där vi har vårt kansli och samarbetar med ett flertal förbund med gott resultat.

Ni som emellanåt slår en signal till vårt kansli har säkert stött på vår nya stjärna Gunnel Hahne som tillsammans med Johan Grönkvist sköter kansliarbetet i Örebro.

Vi kommer att behöva lite förstärkning framöver vilket efterfrågas via en separat artikel samt i vårt medlemsnytt som utkommer inom någon vecka.

Inom kort kommer det även att gå ut en liten enkät till samtliga klubbar i landet. Styrelsen vill gärna ha in klubbarnas funderingar och åsikter i ett par frågor som rör SBF:s kärnfrågor. Jag skulle uppskatta om ni som är delaktiga i våra klubbar tar upp enkäten som en fråga under kommande styrelsemöten och hjälper oss att få reda på i vilken riktning ni tycker att SBF skall röra sig i framtiden. Tack på förhand!

mvh & ha en fortsatt härlig bridgehöst!
Roger Wiklund
Verksamhetschef/SBF