Martin Löfgren avgår som juniorkapten

Efter tre oerhört framgångsrika år väljer Martin Löfgren att ta ett steg åt sidan och låta nya krafter ta vid när det gäller att leda våra juniorlandslag.

Martin har med ett stort engagemang och professionalism lyft hela juniortruppen till en ny nivå och samtliga svenska juniorlandslag tillhör den yppersta världseliten. Kronan på verket
var naturligtvis de nyligen vunna VM-gulden för såväl U21- som U26-laget.

Det är svårt att kortfattat beskriva hur viktig Martin varit i hela processen från hans första truppsamling till prisutdelningen i Kina. Någon junior beskrev det som att spela fotboll med 12 spelare istället för 11, att vi hela tiden hade ett extra vapen i form av Martin.

Trygghet, disciplin, laganda, ordning och skratt är utan inbördes ordning epitet som även de kopplas samman med Martins ledarskap.

Från såväl UK som resten av styrelsen och all övrig personal vill vi rikta ett tack till Martin Löfgren för hans suveräna insats för svensk juniorlandslagsbridge.

Bakom Martin finns förutom spelarna en stab som är minst lika viktig och vår tacksamhet riktas naturligtvis även till er.

mvh

Per Leandersson/UK
Roger Wiklund/Verksamhetschef