Glöm inte medlemsavgift och ev klubbyten

Om en dryg vecka är det dags för allsvenskan och Svenska Cupen spelas nu på medlemsavgiften för 2018/2019.
Kolla gärna upp en extra gång att såväl du själv som dina lagkamrater har betalat avgiften/fått sin avgift registrerad, allt för att undvika onödiga bestraffningar.
För allsvenskan gäller även att komma ihåg eventuella klubbyten. Klubbyten efter den 15 augusti kräver godkännande från nuvarande/nya klubben i förhand.

Har du av någon anledning inte fått eller har förlagt ditt inbetalningskort för medlemsavgiften kommer här en beskrivning på hur du går till väga för att betala.

Hur mycket ska jag betala?

Är du osäker på vilket belopp du ska betala kan du gå in på
medlem på nätet och söka upp din klubb. Ovanför alla medlemmar finns information om klubben med bl a klubbavgift, där står vilket belopp som gäller för just din klubb.

Är du osäker på om du har betalat kan du i medlemslistan, på samma sida, se om det står Medlem: Ja för betalt eller Nej om man inte har betalat.
Den informationen finns även under ”Mina sidor”, förutsatt att man är inloggad.

Betalar du via internet?

Då behövs inte något inbetalningskort. Betala till BG 373-3482 och glöm inte att skriva namn och Mid/medlemsnummer i meddelanderutan.

Betalar du genom att skicka in räkningar via BG?

Om du inte har något inbetalningskort går det bra att skriva ett eget.
Skriv medlemsavgift för namn och Mid/medlemsnummer i meddelanderutan.
Betalningsmottagare: Svenska Bridgeförbundet
BG 373-3482

Alternativ

Fråga din klubbs kassör om du kan betala direkt till honom/henne, så kan han/hon be kansliet dra medlemsavgiften från klubbens ruterkonto.

Medlemsavgiften betalas en gång per spelår och gäller från 1 juli - 30 juni. Samma summa betalas oavsett om man betalar 1 juli eller 1 januari.
Fr o m 15 april får man de sista månaderna ”på köpet” och medlemsavgiften gäller även för påföljande spelår.