Alla lag på plats

Så var äntligen alla spelare på plats i Oostende, bagaget är dock i Wien, men inte återfunnet…
Vad gjorde vi i Wien undrar nog några, jo vårt flyg var inställt och man bokade in oss på ett flyg med mellanlandning i Wien…
Alla var beordrade att ha matchtröjor i bagaget så vi kommer inte att dra på oss några straffpoäng, men det kan bli tungt att ha en tröja om bagaget dröjer.
Vi är iallafall på plats, alla är vid gott mod och ser fram mot att börja spela i morgon.

Dagens största nyhet var att Jan Kamras blev vald till EBL:s nya president. Jan är väldigt glad och ser fram mot att leda EBL framåt.
Stort grattis till Jan Kamras.

Efter att ha fått rum, ätit en sen lunch och för undertecknad och Olle Wademark varit på kaptensmöte, var det dags för prisutdelning för pardisciplinerna samt invigning av lagtävlingarna.

Makarna Goldberg kom på 2:a plats i EM Par Veteraner, grattis till dem!

Invigningen var föredömlig med korta tal och helt fantastisk underhållning i form av en pianist på flygel samt en violinist som spelade så de flesta i publiken fick ”ståpäls”.
Invigningen avslutades med mingel, bubbel och belgiska tapas.

Öppna laget hade en tung dag med totalt 7,47 vp mot Norge och Monaco, de ligger nu på 16:e plats, men ännu är det många matcher som återstår.
I morgon väntar Österrike, Island och Bulgarien.
Matchen mot Island visas på BBO kl: 13.20.

För damlaget inleds mästerskapet mot Skottland, därefter Irland och Belgien. Ida Grönkvist och Cecilia Rimstedt har sovmorgon.

För veteranerna väntar Rumänien, Israel och England.
Anders Morath och PG Eliasson får sovmorgon.
Matchen mot Israel visas på BBO kl: 13.20

Bilder